Bulgur s cuketou, ricottou a bazalkou

Vytisknout recept
Příprava:
Uvařte bulgur dle návodu na balení, pak jej přendejte do mísy a zakapejte trochou oleje. Cukety nakrájené na nudličky orestujte na pánvi, osolte a ochuťte mátou a bazalkou natrhanou na malé kousky. Krůtí maso nakrájejte na malé kousky a opečte ho na pánvi. Společně v míse smíchejte uvařený bulgur, cuketu, chřest nakrájený na kolečka a maso, opepřete, případně dosolte. Na závěr přidejte nastrouhanou ricottu a podávejte.
 
150g - Bulgur
4ks - Cibule
10ks - Chřest
80g - Ricotta (ricotta montela) La Formaggeria Gran Moravia
ks - svazek bazalky + svazek máty
100g - Krůtí maso
dle chutiks - sů, pepř
příprava - 45
vaření - 15
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila MilenaKohoutová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account