Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

avatar
Milenka Kohoutová
Vloženo 10. 4. 2019
Líbí se mi
45 min.
Příprava
15 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
Bulgur
150 g
Cibule
4 ks
Chřest
10 ks
Ricotta (ricotta montela) La Formaggeria Gran Moravia
80 g
svazek bazalky + svazek máty
Krůtí maso
100 g
sů, pepř
dle chuti ks

Bulgur s cuketou, ricottou a bazalkou

avatar
Milenka Kohoutová
Vloženo 10. 4. 2019
Líbí se mi
Bulgur s cuketou, ricottou a bazalkou
45 min.
Příprava
15 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
Bulgur
150 g
Cibule
4 ks
Chřest
10 ks
Ricotta (ricotta montela) La Formaggeria Gran Moravia
80 g
svazek bazalky + svazek máty
Krůtí maso
100 g
sů, pepř
dle chuti ks

Bulgur s cuketou, ricottou a bazalkou

Příprava:

Uvařte bulgur dle návodu na balení, pak jej přendejte do mísy a zakapejte trochou oleje. Cukety nakrájené na nudličky orestujte na pánvi, osolte a ochuťte mátou a bazalkou natrhanou na malé kousky. Krůtí maso nakrájejte na malé kousky a opečte ho na pánvi. Společně v míse smíchejte uvařený bulgur, cuketu, chřest nakrájený na kolečka a maso, opepřete, případně dosolte. Na závěr přidejte nastrouhanou ricottu a podávejte.

 

45 min.
Příprava
15 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
Bulgur
150 g
Cibule
4 ks
Chřest
10 ks
Ricotta (ricotta montela) La Formaggeria Gran Moravia
80 g
svazek bazalky + svazek máty
Krůtí maso
100 g
sů, pepř
dle chuti ks

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Maruš11
Maruš11 23. 11. 2019

vyzkouším

Odpovědět
MajkaM
MajkaM 30. 10. 2019

Odpovědět
Jasper
Jasper 28. 5. 2019

Vypadá to dokonale

Odpovědět
Sedmnáctka
Sedmnáctka 11. 4. 2019

Super recept!

Odpovědět
hudlenka
hudlenka 11. 4. 2019

prima, díky

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

2 922
testovaných produktů
86 657
registrovaných inspirativních žen
165 073
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.