Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Tenderka
Tenderka
Vloženo 8. 2. 2018
Líbí se mi
min.
Příprava
min.
Vaření
porcí
Ingredience
ks
ks
ks

Bryndzové pirohy

Tenderka
Tenderka
Vloženo 8. 2. 2018
Líbí se mi
Bryndzové pirohy
min.
Příprava
min.
Vaření
porcí
Ingredience
ks
ks
ks

Bryndzové pirohy

cesto:
zemiaky - (uvarené v slupke, najemno nastrúhané) 500 g
polohrubá múka - 500 g
vajce - 1 ks
soľ asi 1,5 lyžičky

Plnka:
zemiaky - (uvarené v slupke najemno nastrúhané) - 2 väčšie ks
bryndza - 150 - 180 g
soľ

Ďalej potrebujeme:
kyslá smotana
libová slaninka

Postup prípravy :
Zemiaky, vajce, soľ a múku si dáme do väčšej misy a premiešame.
Po čiastočnom spojení ingrediencií začneme cesto miesiť rukami až kým nám nevznikne tuhé a pevné cesto.
Cesto si rozdelíme na 4 časti a postupne si každú vyvaľkáme a povykrajujeme z nich kolieska alebo štvorčeky, ktoré naplníme zmesou zemiakov a bryndze.
Pirohy varíme v osolenej vriacej vode po vyplávání navrch cca 4 minúty.
Podávame s kyslou smotanou, slaninkou a môžete dať aj bazalku

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Zuzi.773
Zuzi.773 18. 8. 2018

milujem

Odpovědět
avatar
Iva Glauben 14. 8. 2018

narobila si mi chute......

Odpovědět
Clairest
Clairest 10. 2. 2018

Miluju bry ndzu, pirohy jsem nikdy neměla:

Odpovědět
Tenderka
Tenderka 13. 2. 2018

aj moja premiera je to a bolo tu skvele

Tvořilka97
Tvořilka97 9. 2. 2018

Zbožnuju brynzové pirohy

Odpovědět
avatar
Iva Glauben 14. 8. 2018

aj jááááá

avatar

Vypadají skvěle, já bych přidala klidně i uzené

Odpovědět
Tenderka
Tenderka 9. 2. 2018

jasne, ako Vam chuti ja udene nemusim, mne staci slaninka do chrumkava

ŽENY s.r.o. v číslech

1
žena na začátku (naše Eva)
3.
rok startujeme v novém
10
regionálních Pracoven ŽENY s.r.o.
3 000
žen v průměru na jedné akci v OC
84 999
registrovaných inspirativních žen
2 922
testovaných produktů
43 290
odeslaných produktů
165 073
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.