Vepřové soté se zeleninou podle mojí maminky

Vytisknout recept
Tento recept je od mojej maminky... je jednoduchý a veľmi chutný 😀
Pôvodne sa robí z bravčového, ale tento krát som ho pripravila z kuracieho mäska...
Kategorie Hlavní jídlo
Kuchyně Česká
Klíč. slova maso, vepřové
Čas přípravy 20 minutes
Čas vaření 45 minutes
Celkový čas 1 hour 5 minutes
Porce 6
Kalorie 141
Uvařila Monika Galgócziová

Ingredience

  • 400 g bravčové stehno
  • mrkev
  • petržel
  • celer
  • hrášek
  • kukuřice
  • cibule
  • sůl
  • olej
  • mleté čierne korenie
  • rasca drvená
  • mletá červená paprika sladká
  • hladká múka na zahustenie

Instrukce

  • Mäsosi umyjeme, osušíme a nakrájame na kocky.
  • Cibuľu posekáme a podusíme na oleji, pridáme mäso a nechámeho zatiahnuť.
  • Pridáme soľ, korenie, papriku, drvenú rascu.
    Zalejeme vodou a dusíme do mäkka.
  • Pridáme hrášok, kukuricu a na kolieska pokrájanú mrkvu,petržlen a na kocky pokrájaný kúsok zeleru a dovaríme.
    Jemne zahustíme hladkou múkou.

Nutriční hodnoty

Serving: 100g | Kalorie: 141kcal | Tuky: 6g | Protein: 9g | Cukry: 14g

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account