
Vždy jsem milovala fazolky se slaninou!!!! Nyní Vám představuji vegetariánskou verzi tohoto skvělého zimního sytého jídla. V této době nejspíše použijeme fazolky mražené, které vhodíme do osolené vroucí vody a povaříme do měkka. Stejně tak si uvaříme malé brambůrky, které necháme trochu vychladnout, neloupeme. Na pánvičce si krátce na oleji osmahneme česnek, přidáme tymián a na kostičky nakrájené uzené tofu a společně zarestujeme. Dáváme pozor, abychom nespálili česnek. Pak přidáme uvařené fazolky a brambůrky (větší pokrájíme) přidáme sůl a pepř dle chuti a chvíli společně restujeme, aby se nám propojily všechny chutě a vůně. A blaho na talíři máme hotové. Dobrou chuť!
Daniela
Místo, kde můžeš psát a diskutovat
super tip
super
tofu jsem moc na chut nepřišla, ale třeba by to s fazolkami bylo fajn
Bez tofu jo
Zaujímavý,na suroviny nenáročný recept
Já mám právě ráda jednoduché recepty, skvěle pak vyniknout všechny chutě!