
Noky, které nemají chybu! Pochutnejte si stejně, jako my
Prolisovaný česnek zpěníme s cibulí na kapce oleje. Poté zasypeme hladkou mouku, mícháme, dokud mouka nezezlátne. Poté podlejeme vodou (cca 1 litr na celý balíček špenátu) a vložíme špenát. Osobně doporučuji spíše trhaný a ne špenátový protlak. Vaříme na mírném ohni za občasného promíchání. Jakmile se špenát rozpustí, tak v hrníčku smícháme smetanu (nebo mléko) s hladkou moukou a vmícháme do špenátu. Okořeníme a máme hotovo.
V nové hrnci přivedeme k varu osolenou vodu, vhodíme bramborové noky a vaříme, dokud noky nezačnou plavat na hladině (cca 3-5 minut). Scedíme a je hotovo.
Místo, kde můžeš psát a diskutovat
mnam
mnam
Zaujímavý recept
vyzkouším
bezva