Boloňská z bezmasého mletého

Vytisknout recept
Cibuli a česnek oloupeme, mrkev oškrábeme a vše nakrájíme na kostičky. Bezmasé mleté opečeme v oleji do zlatova, přidáme cibuli, mrkev (nadrobno nastrouhanou) a česnek a vše ještě společně restujte. Pak zeleninu zalijeme vývarem, můžeme přidat i 100 ml suchého červeného vína, přidáme rajský protlak, osolíme, opepříme, přisypeme orgáno a na mírném ohni vaříme 30 minut. Ke konci vaření přidáme konzervovaná rajčata.  Na uvařené špagety dáme takto připravenou boloňskou a můžeme posypat parmezánem. 
 
     Tento produkt je novinkou v obchodech. Byla jsem velice mile překvapená jeho chutí. Jsem moc ráda, že se již vyrábí i takového výrobky, protože se mi velice osvědčily na můj způsob stravování (podle Lenky Kořínkové). Samozřejmě, že jsem si tam nepřidala parmezán, protože ten patří již do jiné skupiny.
275g - Bezmasé mleté (viz foto)
1ks - Cibule
1stroužek - Česnek
2lžíce - Olej
1ks - Pasírovaná rajčata v konzervě
1lžička - Sušené oregáno
1lžíce - Rajský protlak
200ml - Vývar
1ks - Mrkev
400g - Špagety
50g - Parmazán
příprava - 40
vaření - 30
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila HelenaSvatková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account