
Cibuli a česnek oloupeme, mrkev oškrábeme a vše nakrájíme na kostičky. Bezmasé mleté opečeme v oleji do zlatova, přidáme cibuli, mrkev (nadrobno nastrouhanou) a česnek a vše ještě společně restujte. Pak zeleninu zalijeme vývarem, můžeme přidat i 100 ml suchého červeného vína, přidáme rajský protlak, osolíme, opepříme, přisypeme orgáno a na mírném ohni vaříme 30 minut. Ke konci vaření přidáme konzervovaná rajčata. Na uvařené špagety dáme takto připravenou boloňskou a můžeme posypat parmezánem.
Tento produkt je novinkou v obchodech. Byla jsem velice mile překvapená jeho chutí. Jsem moc ráda, že se již vyrábí i takového výrobky, protože se mi velice osvědčily na můj způsob stravování (podle Lenky Kořínkové). Samozřejmě, že jsem si tam nepřidala parmezán, protože ten patří již do jiné skupiny.
Místo, kde můžeš psát a diskutovat
Super
pěkný recept
Zaujímavý recept
mňamka
tohle vůbec neznám, asi bych to měla zkusit
Je to novinka, která se objevila například v Lidlu, tam jí kupuji.