Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

hudlenka
hudlenka
Vloženo 2. 2. 2020
Líbí se mi
15 min.
Příprava
30 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
batáty
2 ks
teplé mléko
1 hrnek
máslo
kousek ks
filé
400 g
fazolky (mražené)
350 g
Hraška na obalování
2 lžíce

Batátové pyré, filé a fazolky

hudlenka
hudlenka
Vloženo 2. 2. 2020
Líbí se mi
Batátové pyré, filé a fazolky
15 min.
Příprava
30 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
batáty
2 ks
teplé mléko
1 hrnek
máslo
kousek ks
filé
400 g
fazolky (mražené)
350 g
Hraška na obalování
2 lžíce

Batátové pyré, filé a fazolky

Dneska jsem udělala k obědu velmi zdravý hlavní chod, na kterém jsme si pochutnali.

 

Batáty jsem oloupala, nakrájela na kostičky, osolila bylinkovou solí a dala uvařit. Doba varu trvala 15 min. Po slití jsem přidala asi lžíci másla, hrnek ohřátého mléka a rozmixovala na pyré. Pro dochucení jsem přidala mezi prsty  sušeného tymiánu. Udržela jsem pyré v teple (pod dekou)

 

Filé manžel osolil,  obalil v Hraščce a pokladl na plech vyložený pečícím papírem, zakapal olivovým olejem.

 

Mražené fazolky rozprostřel na zbylé místo na plechu, osolil a taky pokapal olivovým olejem. To vše dal do trouby asi na 30 minut na 180°C upéci.

 

Chutný a zdravý oběd, co říkáte?

 

Hudlenka

 

 

15 min.
Příprava
30 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
batáty
2 ks
teplé mléko
1 hrnek
máslo
kousek ks
filé
400 g
fazolky (mražené)
350 g
Hraška na obalování
2 lžíce

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
sipeji
sipeji 3. 2. 2020

Batáty jsem objevila teprve nedávno a hned jsme si je oblíbili.

Odpovědět
hudlenka
hudlenka 3. 2. 2020

to je dobře

lemur
lemur 3. 2. 2020

Zajímavý recept a zdravý.

Odpovědět
hudlenka
hudlenka 3. 2. 2020

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
87 795
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.