Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Terezka.zamilovana
Terezka.zamilovana
Vloženo 21. 5. 2016
Líbí se mi
20 min.
Příprava
0 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
Máslo
100 g
Hořká čokoláda
200 g
Kakao
60 g
Cukr
150 g
Mléko
3 lžíce
Véjce
3 ks
Sůl
1 špetka
Moučkový cukr
1 lžička

Torta Tenerina čokoládový desert

Terezka.zamilovana
Terezka.zamilovana
Vloženo 21. 5. 2016
Líbí se mi
Torta Tenerina čokoládový desert
20 min.
Příprava
0 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
Máslo
100 g
Hořká čokoláda
200 g
Kakao
60 g
Cukr
150 g
Mléko
3 lžíce
Véjce
3 ks
Sůl
1 špetka
Moučkový cukr
1 lžička

Torta Tenerina čokoládový desert

Bílky dáme do chladu a nádobu v které bílky budeme šlehat dáme na půl hodiny do mrazáku. Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu ( můžeme použít klidně mlékovar s dvojitým dnem). Přidáváme studené máslo a promícháme. Žloutky vyšleháme s cukrem a přidáme do nich rozpuštěnou čokoládu, 3 lžíce teplého mléka a kakao. Nakonec vmícháme vyšlehané bílky. Těsto vlijeme do máslem vymazané formy a pečeme v předehřáté troubě na 180 stupňů asi 25 až 30 minut. Při servírování nasypeme moučkový cukr nebo můžeme udělat na to nějaký kręm citronový.

20 min.
Příprava
0 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
Máslo
100 g
Hořká čokoláda
200 g
Kakao
60 g
Cukr
150 g
Mléko
3 lžíce
Véjce
3 ks
Sůl
1 špetka
Moučkový cukr
1 lžička

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
sasidlo
sasidlo 23. 6. 2020

Odpovědět
Jankkas
Jankkas 17. 5. 2020

Zaujímavý recept

Odpovědět
Duch
Duch 11. 5. 2020

pěkný recept

Odpovědět
Maruš11
Maruš11 10. 4. 2020

super

Odpovědět
Jasper
Jasper 16. 8. 2019

Tomu se nedá odolat

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
91 119
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.