Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

bendorka
bendorka
Vloženo 23. 11. 2019
Líbí se mi
10 min.
Příprava
60 min.
Vaření
16 porcí
Ingredience
CESTO:
cukor
300 g
hladka muka
400 g
maslo
250 g
soda bikarbona
1 lžíce
vajcia
3 ks
med
3 lžíce
PLNKA:
maslo
375 g
salco
600 g

Torta Marlenka

bendorka
bendorka
Vloženo 23. 11. 2019
Líbí se mi
Torta Marlenka
10 min.
Příprava
60 min.
Vaření
16 porcí
Ingredience
CESTO:
cukor
300 g
hladka muka
400 g
maslo
250 g
soda bikarbona
1 lžíce
vajcia
3 ks
med
3 lžíce
PLNKA:
maslo
375 g
salco
600 g

Torta Marlenka

CESTO :
nad parou si rozpustime jedno maslo.Pridame med,vajcia,pcukor,sodu bikarbonu a muku. Vsetko spolu dobre premiesame. Ak je cesto prilis huste pridam etroha mlieka a znova premiesame. Nakoniec si cesto odvazime a rozdelime na 5 rovnakych casti.
Do okruhlej tortovej formy dame na spodok papier na pecenie a upecieme vsetkych 5 ciest..Pecieme na 180 C , cca 12 minut ,kym crsto nezhnedne..
Upecene platy nechame na papieri vychladnut.

Plnka: 
V miske si vyslahame maslo a pislahavame salco.Plnku rozdelime na vsetky platy + na potretie okolo torty.

Jeden plat si rozmrvime alebo rozmixujeme,ten budemem mat nA ozdobenie torty.

Kazdy plat potrieme plnkou a ozdobime podla vlastnej fantazie

10 min.
Příprava
60 min.
Vaření
16 porcí
Ingredience
CESTO:
cukor
300 g
hladka muka
400 g
maslo
250 g
soda bikarbona
1 lžíce
vajcia
3 ks
med
3 lžíce
PLNKA:
maslo
375 g
salco
600 g

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Maruš11
Maruš11 27. 3. 2020

super

Odpovědět
Kahomar
Kahomar 5. 1. 2020

krásný dort

Odpovědět
beata0063
beata0063 28. 12. 2019

takej chutnej torte sa oslávenec teda musel poriadne potešit

Odpovědět
Jasper
Jasper 28. 11. 2019

Medovník mám ráda.

Odpovědět
lemur
lemur 24. 11. 2019

Ten musím zkusit, bude jistě moc dobrý.

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
88 838
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.