Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

avatar
sasidlo
Vloženo 14. 3. 2019
Líbí se mi
15 min.
Příprava
35 min.
Vaření
x porcí
Ingredience
špaldová mouka
2 hrnek
třtinový cukr
0,5 hrnek
prášek do pečiva
1 ks
olivový olej
6 lžíce
vejce
2 ks
mléko
250 ml
nastrouhané jablko
4 ks
nastrouhaná mrkev nebo červená řepa(vařená)
1 ks
skořice
1 lžička
namočené rozinky
1 hrst

Špaldová buchta

avatar
sasidlo
Vloženo 14. 3. 2019
Líbí se mi
Špaldová buchta
15 min.
Příprava
35 min.
Vaření
x porcí
Ingredience
špaldová mouka
2 hrnek
třtinový cukr
0,5 hrnek
prášek do pečiva
1 ks
olivový olej
6 lžíce
vejce
2 ks
mléko
250 ml
nastrouhané jablko
4 ks
nastrouhaná mrkev nebo červená řepa(vařená)
1 ks
skořice
1 lžička
namočené rozinky
1 hrst

Špaldová buchta

Mouku smícháme s cukrem a práškem do pečiva. Postupně přidáme olej, vejce a mléko. Přidáme nastrouhaná jablka a mrkev.

Nakonec skořici a rozinky. Dáme na plech nebo do formy a pečeme na 180st cca 35 minut.

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
avatar
Iv_Danny 31. 3. 2019

Vyzkouším, se špaldou dělám ráda

Odpovědět
avatar
sasidlo 1. 4. 2019

avatar
lemur 15. 3. 2019

Dávám také do buchet hodně ořechů.

Odpovědět
avatar
sasidlo 15. 3. 2019

Dost lidí má na ořechy alergii

avatar
beata0063 14. 3. 2019

mňam určite bola výborná ,podľa toho ako chutne vypadá

Odpovědět
avatar
sasidlo 15. 3. 2019

To tedy byla

avatar
hudlenka 14. 3. 2019

je to výborné a můj milovaný manžel zapomněl, že nyní, když buchtu dělal podruhé, přidal ještě hrst nasekaných ořechů vlašských a nemají tam chybu...

Odpovědět
avatar
sasidlo 15. 3. 2019

avatar
Doneyel 14. 3. 2019

Mňam

Odpovědět
avatar
sasidlo 14. 3. 2019

Je opravdu výborná, lze přidat i ořechy

ŽENY s.r.o. v číslech

1
žena na začátku (naše Eva)
3.
rok startujeme v novém
10
regionálních Pracoven ŽENY s.r.o.
3 000
žen v průměru na jedné akci v OC
83 853
registrovaných inspirativních žen
2 922
testovaných produktů
43 290
odeslaných produktů
165 073
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.