Sladké a zdravé pokušení - Jáhlová kaše

Vytisknout recept
Jáhly propláchneme horkou vodou a nasypeme je do mléka, přidáme všechny ostatní ingredience a za velmi častého míchání (ideálně metlou) vaříme 35-40 minut, dokud se jáhly nerozvaří a nevytvoří s mlékem kozistenci kaše.
Podáváme buď jako dezert nebo jako hlavní jídlo, případně jako vydatnou snídani. Chutná skvěle teplá i studená.
Na vrch si dáme každý, co má kdo rád: skořici, kakao, ovoce, kokos, mandle....
1,5l - mleko
200g - jahly
80g - trtinovy cukr
1lžička - maslo
1lžíce - skorice
příprava - 5
vaření - 35-40
Kategorie Dezert
Uvařila PetraSchäferová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account