Rychlý dezert jen z tvarohu, kakaa a čerstvého ovoce

Vytisknout recept
  1. Tvaroh vyšlehejte s cukrem, vanilkovým cukrem a kakaem.
  2. Smetanu vyšlehejte dotuha a opatrně ji promíchejte s tvarohovou směsí.
  3. Podávejte ozdobené čerstvým ovocem podle chuti a sezóny.
 
TIP! U dezertu z tvarohu je nejdůležitější kvalitní tvaroh. My doporučujeme Choceňský tvaroh, Olešnický tvaroh, tvaroh z Jaroměřické mlékárny, tvaroh od Brazzale Moravia nebo Jihočeský tvaroh od Madety, všechny mají ocenění Klasa a splňují vysoké nároky na kvalitu i chuť.
250ml - smetana ke šlehání
250g - měkký polotučný tvaroh
1ks - vanilkový cukr
1lžíce - moučkový cukr
1lžíce - holandské kakao
hrst - čerstvé ovoce
příprava - 15
vaření - 0
Kategorie Dezert
Uvařila PetraVomelová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account