Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

evionka
evionka
Vloženo 14. 10. 2018
Líbí se mi
15 min.
Příprava
30 min.
Vaření
15 porcí
Ingredience
mléko
2 dcl
vejce
2 ks
polohrubá mouka
350 g
hera
120 g
vanilkový puding
1 ks
kypřící prášek do pečiva
1 ks
polotučný tvaroh
500 g
cukr krupice
120 g
červený rybíz
drobenka

Rybízový koláč s tvarohem.

evionka
evionka
Vloženo 14. 10. 2018
Líbí se mi
Rybízový koláč s tvarohem.
15 min.
Příprava
30 min.
Vaření
15 porcí
Ingredience
mléko
2 dcl
vejce
2 ks
polohrubá mouka
350 g
hera
120 g
vanilkový puding
1 ks
kypřící prášek do pečiva
1 ks
polotučný tvaroh
500 g
cukr krupice
120 g
červený rybíz
drobenka

Rybízový koláč s tvarohem.

Krupicový cukr ušleháme s vejci a se změklou herou do pěny.

Potom přidáme mléko a vanilkový puding - ten nasypeme v prášku, nikoli vařený. Vsypeme polohrubou mouku a kypřící prášek a vmícháme hladké polotuhé těsto, které rozetřeme na plech vyložený pečícím papírem.

Rozmícháme polotučný tvaroh s cukrem a dáme na takto připravené syrové těsto.

Posypeme rybízem - já jsem vzhledem k ročnímu období zvolila mražený.

To celé posypeme drobenkou. Drobenka se připravuje ze změklé hery, hrubé mouky a cukru krystal.

Takto připravený koláč dáme do předem vyhřáté troby a pečeme na 150°C cca 30 minut.

15 min.
Příprava
30 min.
Vaření
15 porcí
Ingredience
mléko
2 dcl
vejce
2 ks
polohrubá mouka
350 g
hera
120 g
vanilkový puding
1 ks
kypřící prášek do pečiva
1 ks
polotučný tvaroh
500 g
cukr krupice
120 g
červený rybíz
drobenka

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Maruš11
Maruš11 24. 11. 2019

vyzkouším

Odpovědět
Luu2
Luu2 22. 11. 2019

Klasika

Odpovědět
Jasper
Jasper 1. 6. 2019

Super letní dobrota

Odpovědět
evionka
evionka 1. 6. 2019

Majina
Majina 25. 1. 2019

ríbezle a tvaroh-skvelá kombinácia.

Odpovědět
MajkaM
MajkaM 20. 11. 2018

vyzerá dobre

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
88 845
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.