Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

NikyNikca
NikyNikca
Vloženo 4. 11. 2018
Líbí se mi
10 min.
Příprava
20 min.
Vaření
10 porcí
Ingredience
cukr moučka
1/2 hrnku g
strouhaný kokos
3/4 hrnku g
šlehačka
1 kelímek ks
mléko
1 hrnek ml
cukr moučka
3/4 hrnku g
polohrubá mouka
2 hrnky g
olej
1/2 hrnku ml
vejce
2 ks
prášek do pečiva
1 ks

Kokosové řezy Raffaello

NikyNikca
NikyNikca
Vloženo 4. 11. 2018
Líbí se mi
Kokosové řezy Raffaello
10 min.
Příprava
20 min.
Vaření
10 porcí
Ingredience
cukr moučka
1/2 hrnku g
strouhaný kokos
3/4 hrnku g
šlehačka
1 kelímek ks
mléko
1 hrnek ml
cukr moučka
3/4 hrnku g
polohrubá mouka
2 hrnky g
olej
1/2 hrnku ml
vejce
2 ks
prášek do pečiva
1 ks

Kokosové řezy Raffaello

Předehřejeme si troubu na 170 °C a připravíme hluboký plech, který vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou.

Ze všech ingrediencí na těsto vyšleháme hladkou hmotu, kterou vylijeme do připraveného plechu. Dobře promícháme kokos s cukrem a rovnoměrně touto směsí posypeme těsto.

Pečeme necelých 20 minut, kokos by neměl zrůžovět, takže je nutné ho při pečení hlídat. Ihned, jak vyndáme z trouby, zalijeme celý moučník šlehačkou a necháme odležet. Pak moučník nařežeme a podáváme.

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Jasper
Jasper 30. 5. 2019

Dělala jsem několikrát ale nikdy se mi nepovedl tak krásně bílý

Odpovědět
oaa
oaa 17. 12. 2018

Odpovědět
MajkaM
MajkaM 20. 11. 2018

vyzerá super

Odpovědět
alenab
alenab 13. 11. 2018

kokos milujeme, dělávám často jako nedělní moučník

Odpovědět
cibulinecka
cibulinecka 11. 11. 2018

Vypadá luxusně,vyzkouším o letošních vánocích.

Odpovědět
NikyNikca
NikyNikca 13. 11. 2018

Doporučuji

ŽENY s.r.o. v číslech

1
žena na začátku (naše Eva)
3.
rok startujeme v novém
10
regionálních Pracoven ŽENY s.r.o.
3 000
žen v průměru na jedné akci v OC
85 168
registrovaných inspirativních žen
2 922
testovaných produktů
43 290
odeslaných produktů
165 073
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.