Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

benca
benca
Vloženo 15. 12. 2020
Líbí se mi
20 min.
Příprava
30 min.
Vaření
5 porcí
Ingredience
vajcia
4 ks
krystalovy cukor
200 g
olej
1/2 hrnek
voda
1/2 hrnek
polohruba muka
300 g
kypriaci prasok do peciva
1 ks
puding cokoladovy
1 ks
mlieko
0,5 l
krystalovy cukor
50 g
pochutkova smotana
2 ks
tuk na vymazanie plechu
1 ks
vanilkovy cukor
1 ks

Prazsky mucnik - peceny

benca
benca
Vloženo 15. 12. 2020
Líbí se mi
Prazsky mucnik - peceny
20 min.
Příprava
30 min.
Vaření
5 porcí
Ingredience
vajcia
4 ks
krystalovy cukor
200 g
olej
1/2 hrnek
voda
1/2 hrnek
polohruba muka
300 g
kypriaci prasok do peciva
1 ks
puding cokoladovy
1 ks
mlieko
0,5 l
krystalovy cukor
50 g
pochutkova smotana
2 ks
tuk na vymazanie plechu
1 ks
vanilkovy cukor
1 ks

Prazsky mucnik - peceny

Vajcia s cukrom, olejom a vodou slahame v mise slahacom. Pridame polohrubu muku s praskom do peciva. Hmotu rozotrieme na hrubsi plech vymasteny tukom. UVarime cokoladovy puding s cukrom podla navodu na obale a opatrne ho rozotrieme na cesto. Pecieme 20 az 25 minut v trube vyhriatej na 180 C. Potom rozmiesame dve kysle smotany s vanilkovym cukrom a dvoma lyzicami krystaloveho cukru. Po vybrati z truby potriebe teply mucnik smotanou a dame ho vychladnut.

20 min.
Příprava
30 min.
Vaření
5 porcí
Ingredience
vajcia
4 ks
krystalovy cukor
200 g
olej
1/2 hrnek
voda
1/2 hrnek
polohruba muka
300 g
kypriaci prasok do peciva
1 ks
puding cokoladovy
1 ks
mlieko
0,5 l
krystalovy cukor
50 g
pochutkova smotana
2 ks
tuk na vymazanie plechu
1 ks
vanilkovy cukor
1 ks

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Siraellen
Siraellen 25. 2. 2021

mnam

Odpovědět
Luu2
Luu2 14. 2. 2021

hned bych ochutnala

Odpovědět
Maruš11
Maruš11 12. 2. 2021

bezva

Odpovědět
avatar
Věra Zelenková 30. 12. 2020

Odpovědět
Li
Li 17. 12. 2020

super

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
102 481
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.