Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Delicious.blog
Delicious.blog
Vloženo 23. 6. 2015
Líbí se mi
15 minut min.
Příprava
15 minut min.
Vaření
2 porce
Ingredience
Pohanková mouka
70 g
Rýžová mouka
70 g
Prášek do pečiva
1 lžička
Sůl
Rostlinné mléko
300 ml
Citronová šťáva
1 lžička
Vanilkový extrakt
1 lžička
Javorový sirup
1 lžička
Jahody, maliny, rybíz

Pohankovo-rýžové lívance

Delicious.blog
Delicious.blog
Vloženo 23. 6. 2015
Líbí se mi
Pohankovo-rýžové lívance
15 minut min.
Příprava
15 minut min.
Vaření
2 porce
Ingredience
Pohanková mouka
70 g
Rýžová mouka
70 g
Prášek do pečiva
1 lžička
Sůl
Rostlinné mléko
300 ml
Citronová šťáva
1 lžička
Vanilkový extrakt
1 lžička
Javorový sirup
1 lžička
Jahody, maliny, rybíz

Pohankovo-rýžové lívance

Recepty z Delicious blogu jsou rychlé, krásné a zdravé. Vyčítat si proto nemusíte ani tyhle skvělé lívance!

V míse si smícháme pohankovou mouku s rýžovou, práškem do pečiva a solí. V jiné misce prošleháme mléko s citronovou šťávou, vanilkovým extraktem a javorovým sirupem. Tekutou směs přilijeme k sypké a důkladně prošleháme.

Lívance opékáme z obou stran na troše kokosového oleje. Lívance rozdělíme na talíře a podáváme s horkým letním ovocem a javorovým sirupem.

15 minut min.
Příprava
15 minut min.
Vaření
2 porce
Ingredience
Pohanková mouka
70 g
Rýžová mouka
70 g
Prášek do pečiva
1 lžička
Sůl
Rostlinné mléko
300 ml
Citronová šťáva
1 lžička
Vanilkový extrakt
1 lžička
Javorový sirup
1 lžička
Jahody, maliny, rybíz

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Jasper
Jasper 24. 8. 2019

Super kombinace

Odpovědět
Zuzi.773
Zuzi.773 20. 8. 2018

super

Odpovědět
Ivankaaaaa
Ivankaaaaa 29. 7. 2016

vypadá chutně mňam

Odpovědět
janys13
janys13 29. 7. 2016

Vůbec to nevypadá špatně...

Odpovědět
Marika
Marika 17. 7. 2015

zujímavé

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 000
žen v průměru na jedné akci v OC
2 922
testovaných produktů
87 435
registrovaných inspirativních žen
165 073
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.