Pecena zmrzlina

Vytisknout recept
  1. Pripravte si plech alebo plochu nadobu, ktoru môžete dat do mraziaku. Položte na nu 5 kopcekov zmrzliny.
  2. Vložte plech so zmrzlinou aspoň na hodinu do mraziaku.
  3. V miske premiesajte rozdrvené kukuricné lupienky, kokos a skoricu.
  4. V dalšej nádobe rozmiesajte mlieko s vajcami.
  5. Vybertete zmrzlinu z mraziaku a obalte každy kopcek v zmesi s lupienkov, kokosu a skorice.
  6. Kopceky potom namočte do mlieka s vejcami a znovu obalte v lupienkoch.
  7. Vložte zmrzlinu naspat do mraziaku približne na dalšiu hodinu.
  8. Olej rozpalte na 180 stupňou - najlepsie v liatinovom hrnci.
  9. Kopceky zmrzliny vytiahneme z mraziaku a každu v oleji smazime približne 20 – 25 sekund.
  10. Na závěr môžete dezert poliat medom a pridat ovocie. Podávejte ihned, najlepsie položene na ubrusku.
  11. Tip: Pokial chcete, môžete kopceky poliat vodkou a zapálit

5lžíce - vnilkova zmrzlina
75g - struhany kokos
125g - kukuricne lupienky corn flakes
2ks - vajicka
1lžíce - mlieko
1lžíce - mleta skorica
1ks - olejalebo med
ks - ovocie
příprava - 2
vaření - 25 sec.
Kategorie Dezert
Uvařila JankaBodzíková ml.

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account