Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Dindisekk
Dindisekk
Vloženo 21. 9. 2020
Líbí se mi
25min min.
Příprava
45 min min.
Vaření
12 porcí
Ingredience
Hladká mouka
180 g
Cukr krystal
180 g
Vejce
7 ks
Olej
2 lžíce
Kakao
7 lžíce
Šlehačka 33%
750 ml
Kakao
10 lžíce

Pařížský dort

Dindisekk
Dindisekk
Vloženo 21. 9. 2020
Líbí se mi
Pařížský dort
25min min.
Příprava
45 min min.
Vaření
12 porcí
Ingredience
Hladká mouka
180 g
Cukr krystal
180 g
Vejce
7 ks
Olej
2 lžíce
Kakao
7 lžíce
Šlehačka 33%
750 ml
Kakao
10 lžíce

Pařížský dort

Příprava korpusu: bílky s cukrem vyšleháme v pevný sníh, poté opatrně smícháme s žloutky, moukou, olejem, kakaem, a dáme do připravené dortové formy, která je zespod obalená pečícím papírem a dáme péct na 200°c ..                                Příprava pařížské šlehačky: šlehačku si dáme do hrnce na sporák s kakaem a necháme projít varem, za stálého míchání. Stáhneme z plotny a po vychladnutí dáme do druhého dne do lednice. Dohotovení: upečený vychladnutý korpus rozkrojime dvakrát . Vyšleháme si pařížskou šlehačku do tuha. Na tácek si dáme spodní patro na něj rozetřeme 250g pařížské šlehačky přiklopíme a razetreme dalších 250g pařížské šlehačky přiklopíme poslední patro a celý dort osmažeme. Necháme ztuhnout a zdobime.

25min min.
Příprava
45 min min.
Vaření
12 porcí
Ingredience
Hladká mouka
180 g
Cukr krystal
180 g
Vejce
7 ks
Olej
2 lžíce
Kakao
7 lžíce
Šlehačka 33%
750 ml
Kakao
10 lžíce

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Nika 2019
Nika 2019 30. 9. 2020

Ten se Vám povedl...

Odpovědět
avatar
Věra Zelenková 30. 9. 2020

Tak to je kalorií,ale vypadá dobře

Odpovědět
Maruš11
Maruš11 27. 9. 2020

dala bych si

Odpovědět
kosanka
kosanka 23. 9. 2020

Kalorická bomba

Odpovědět
JanouskovaB27
JanouskovaB27 22. 9. 2020

Tak ten je nádherny

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
92 477
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.