Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Kristuše
Kristuše
Vloženo 5. 4. 2021
Líbí se mi
15 min.
Příprava
50 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
Játra
400 g
Cibule
2 ks
Česnek
2 stroužek
Pepř
Sůl
Červená mletá paprika
Rýže
Chilli

Opečená játra v omáčce s rýží

Kristuše
Kristuše
Vloženo 5. 4. 2021
Líbí se mi
Opečená játra v omáčce s rýží
15 min.
Příprava
50 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
Játra
400 g
Cibule
2 ks
Česnek
2 stroužek
Pepř
Sůl
Červená mletá paprika
Rýže
Chilli

Opečená játra v omáčce s rýží

Játra zbavit blanek. Na pánvi osmažit jemně nakrájenou cibuli, pak přidat játra nakrájená na kousíčky, osolit, opepřit, přidat mletou papriku, česnek a vše pořádně opéct. Když jsou játra s cibulkou opečené, přidat trochu vody, aby se játra spíše dusili. Podle potřeby přidat vodu a dochutit. Já na zahuštění používám trošicku solamylu smíchaného s vodou. Jako zajímavou chuťovou vložku používám trochu dijonské hočtice a chilli.

Jako přílohu doporučuji rýži.

 

Přeji dobrou chuť

15 min.
Příprava
50 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
Játra
400 g
Cibule
2 ks
Česnek
2 stroužek
Pepř
Sůl
Červená mletá paprika
Rýže
Chilli

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Luu2
Luu2 22. 6. 2021

super

Odpovědět
Jasper
Jasper 22. 5. 2021

Bezva. Já dělám restovaná na slanině

Odpovědět
Siraellen
Siraellen 10. 5. 2021

super

Odpovědět
MikiVod
MikiVod 12. 4. 2021

Odpovědět
dasenaK
dasenaK 7. 4. 2021

zajímavé

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
100 285
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.