Nepečený dezert z čerstvého ovoce

Vytisknout recept
Budeme potřebovat 4 skledničky o objemu 250ml.
Do skleniček na dno vložíme piškoty (6 ks porce), na to dáme kysanou smetanu - rozdělíme poctivě do 4 skleniček stejně. Přidáme maliny a zalijeme želatinou. Necháme chvilku ztuhnout v lednici.
Připravíme si pudink - použila jsem DR. Oetker bez vaření - jen se umixuje s mlékem. Dáme ho na ztuhlou želatinu a zasypeme borůvkami. Poslední vrstvou je želé, kterým doplníme skleničky po okraj. Můžeme dozdobit mátou, nebo bazalkou. Podáváme vychlazené.
Zkoušela jsem i verzi s jahodami a borůvkami, kdy je želé jen na vrchu a také parádní. Tady si můžete vyhrát - zvolit různé ovoce a barvy želatiny 🙂 Je to celkem rychle připraveno a hlavně vděčné, protože to zatím chutnalo všem 🙂 Nejsem zrovna pečící typ, ale tyhle nepečené dobroty dělám často 🙂 
2x250ml - Zakysaná smetana
100g - kanadské borůvky
100g - maliny
24ks - piškoty
ks - vanilkový puding (bez vaření)
ks - želé
250-300ml - mléko na pudink
příprava - 45minut
vaření - 10
Kategorie Dezert
Uvařila Veronika Švadlenková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account