Nepečený čokoládový cheesecake

Vytisknout recept
Do rozmixovaných nebo válečkem rozdrcených sušenek přidáme rozpuštěné máslo.
Dortovou formu vyložíme pečícím papírem, na něj rovnoměrně rozprostřeme sušenkovou hmotu a dáme na 30 minut do ledničky.
Do směsi z pomazánkového másla, tvarohu a 250 ml smetany přidáme 400 g ve vodní lázni rozpuštěné a vlažné čokolády a šlehačem vyšleháme na hladký krém.
Čokoládový krém rozetřeme na sušenkový korpus a opět vložíme asi na hodinu do ledničky.
Zbytek šlehačky vlijeme do menšího hrnce, přivedeme k varu a poté ihned vypneme. Vmícháme na kousky nalámanou čokoládu, tak aby se spojila se smetanou.
Téměř studenou polevu opatrně nalijeme na dort a hotový čokoládový cheesecake vložíme na několik hodin zpět do lednice
1ks - BeBe sušenky
400ml - smetana
1ks - pomazánkové máslo bez příchuti
400g - čokoláda na vaření
250g - měkký tvaroh
1ks - máslo
příprava - 80
vaření - 0
Kategorie Dezert
Uvařila HanaRozenska

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account