Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Dudinka
Dudinka
Vloženo 26. 4. 2017
Líbí se mi
10 min.
Příprava
40 min.
Vaření
8 porcí
Ingredience
Mlety mak
200 g
Tvaroh
1 ks
Vejce
4 ks
Erythritol se stevii
2-3 lžíce
Kokosova mouka
1 lžíce
Maslo nebo kosovy olej
50 g
Soda
1 lžička

Low carb makovec

Dudinka
Dudinka
Vloženo 26. 4. 2017
Líbí se mi
Low carb makovec
10 min.
Příprava
40 min.
Vaření
8 porcí
Ingredience
Mlety mak
200 g
Tvaroh
1 ks
Vejce
4 ks
Erythritol se stevii
2-3 lžíce
Kokosova mouka
1 lžíce
Maslo nebo kosovy olej
50 g
Soda
1 lžička

Low carb makovec

Vyslehame bilky. Zloutky utreme se sladidlem a pridame tvaroh a rozpustene maslo. Nakonec vmichame mak a sodu a kokosovou mouku pak dle potreby (podle typu pouziteho tvarohu). Nakonec vmichame snih z bilku. Testo by se melo samo pomalu rozlit do stran.

Nalijeme do dortove ci kolacove formy s pecicim papirem. 

Peceme na 170 stupnu cca 40 minut. Do lehkeho zhnednuti povrchu makovce.

Kokosovou mouku muzeme nahradit proteinovym praskem.

Pozor! Kokosova mouka pije hodne vody a tak po promichani pockejte minutku, protoze smes jeste zhoustne.

Je to variace na makovec bez mouky (4 vejce, 200g maku, 125g masla a nahrada za 125g cukru). Ten se pece jen cca 25 minut a je take vyborny.

 

Na obrazku je makovec omylem upeceny s nemletym makem. Ale byl dobry i tak..

10 min.
Příprava
40 min.
Vaření
8 porcí
Ingredience
Mlety mak
200 g
Tvaroh
1 ks
Vejce
4 ks
Erythritol se stevii
2-3 lžíce
Kokosova mouka
1 lžíce
Maslo nebo kosovy olej
50 g
Soda
1 lžička

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Li
Li 7. 11. 2020

wauu

Odpovědět
Jankkas
Jankkas 15. 5. 2020

Zaujímavý recept

Odpovědět
Duch
Duch 15. 5. 2020

krása

Odpovědět
Maruš11
Maruš11 24. 11. 2019

vyzkouším

Odpovědět
Jasper
Jasper 30. 8. 2019

Kokosová mouka je moc dobrá

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
96 572
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.