Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Marcela Soukupová147
Marcela Soukupová147
Vloženo 31. 3. 2017
Líbí se mi
40 min.
Příprava
35 min.
Vaření
15 porcí
Ingredience
kefírové mléko meruňkové
450 ks
vejce
2 ks
kypřicího prášku
1 lžička
polohrubá mouka
2 hrnek
olej
1/4 hrnek
máslo
1/4 ks
hnědý cukr
1 hrnek
polohrubá mouka
1 hrnek

Kefírová buchta, vynikající zákusek, který ocení každý

Marcela Soukupová147
Marcela Soukupová147
Vloženo 31. 3. 2017
Líbí se mi
Kefírová buchta, vynikající zákusek, který ocení každý
40 min.
Příprava
35 min.
Vaření
15 porcí
Ingredience
kefírové mléko meruňkové
450 ks
vejce
2 ks
kypřicího prášku
1 lžička
polohrubá mouka
2 hrnek
olej
1/4 hrnek
máslo
1/4 ks
hnědý cukr
1 hrnek
polohrubá mouka
1 hrnek

Kefírová buchta, vynikající zákusek, který ocení každý

  1. Připravíme si mísu, do které vlijeme kefírové mléko, přidáme vejce a rozmícháme. Mouku smícháme s kypřicím práškem, zamícháme do mléka a přilijeme olej.

  2. Jemnou hmotu pak vlijeme na vymazaný a vysypaný plech. Posypeme nakrájenými meruňkami a navrch drobenkou. Na drobenku jsme si rozmačkali mezi prsty máslo, cukr a mouku.

  3. Pečeme na 180 °C. 
    Hotové pocukrujeme.

Porce? na celý plech, pro muže málo, pro ženy moc 

Foto z webu. Budu ji péct tento víkend

40 min.
Příprava
35 min.
Vaření
15 porcí
Ingredience
kefírové mléko meruňkové
450 ks
vejce
2 ks
kypřicího prášku
1 lžička
polohrubá mouka
2 hrnek
olej
1/4 hrnek
máslo
1/4 ks
hnědý cukr
1 hrnek
polohrubá mouka
1 hrnek

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Maruš11
Maruš11 24. 11. 2019

vyzkouším

Odpovědět
Luu2
Luu2 23. 11. 2019

vypadá to úžasně

Odpovědět
Jasper
Jasper 29. 8. 2019

Klasika co nikdy nezklame

Odpovědět
Zuzi.773
Zuzi.773 12. 8. 2018

dobrota

Odpovědět
avatar
Veronika Povová 9. 4. 2017

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 000
žen v průměru na jedné akci v OC
2 922
testovaných produktů
86 991
registrovaných inspirativních žen
165 073
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.