Karlštejnský jablečný koláč

Vytisknout recept
Mouku, cukr a vanilkový cukr smícháme dohromady.
Jablka oloupeme, nastrouháme na hrubším struhadle a přimícháme skořici.
 
Troubu předehřejeme na 150°C.
 
Na vymazaný plech nasypeme jednu třetinu mouky s cukrem, na tu navrstvíme jablka, opět zasypeme moukou a drobně nakrájíme máslo.
Karlštejnský jablečný koláč pečeme v předehřáté troubě asi 30-45 minut.
Upečený moučník nakrájíme a můžeme podávat.
1kg - jablek
1ks - vanilkového cukru
ks - mletá skořice
1ks - másla
2hrnek - polohrubé mouky
1dcl - cukru krupice
příprava - 30
vaření - 30
Kategorie Dezert
Uvařila Veronika Novotná

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account