Vynikající velikonoční jidáše. Tradiční zákusek na Zelený čtvrtek
-
Budapeštianska nátierka
Monika Galgócziová||Recepty
A ešte jeden tip na skvelú domácu nátierku 🙂 Tvaroh dáme do misky, pridáme zmäknuté maslo a vidličkou vymiešame....
-
Omáčka z bielej tekvice
VierkaCíbiková||Recepty
Môj manžel túto omáčku miluje... 🙂 Tekvicu som očistila, dala do hrnca, pridala soľ, korenie, bobkový list, trocha...
-
Zemlbába (žemlovka)
Lenka Hudečková||Recepty
Když se doma sejde více jablíček, je jedna z variant, jak je použít, výroba žemlovky. Dělám ji jednou 2...
-
-
Jahodový dort
Barbora Janoušková||Recepty
Jahodový dort Nejdříve si upečeme korpus. Dortovou formu vymažeme a vysypeme. Troubu předehřejeme na 180 °C. Celá vejce ušleháme s...
-
RAW řezy
Zdeňka Zajíčková||Recepty, dezert
RAW řezy 1 ks Banán1 ks JablkoLněné semínkoOvesné vločkyMletý mákRozinkyOvocná šťáva Večer připravíte, přes noc necháte v troubě a...
-
SÝROVÝ QUICHE S RAJČATY
KateřinaGoroškov||Recepty
Kysanou smetanu z Valašska můžeme využít na mnoho způsobů. My pro Vás připravili tip na Valentýnské menu. Potěší nejen...
-
Plnený zapečený chlieb
Monika Galgócziová||Recepty
Sestrička mala chuť na tento plnený chlebík, tak som jej ho upiekla... 😀 Oravskú slaninu nakrájame na kocky a...