Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Pavlína D.
Pavlína D.
Vloženo 10. 1. 2017
Líbí se mi
25 min min.
Příprava
0 min.
Vaření
2 porce
Ingredience
Jahody
200 g
Mascarpone
250 g
Zakysané smetany z Valašska (Mlékárna Valašské Meziříčí)
250 g
Sušenky lotus
1 (balení) ks
Moučkový cukr
Jahodový toping
Meduňka na ozdobení

Jahodový pohár pro zamilované, kterým zabodujete

Pavlína D.
Pavlína D.
Vloženo 10. 1. 2017
Líbí se mi
Jahodový pohár pro zamilované, kterým zabodujete
25 min min.
Příprava
0 min.
Vaření
2 porce
Ingredience
Jahody
200 g
Mascarpone
250 g
Zakysané smetany z Valašska (Mlékárna Valašské Meziříčí)
250 g
Sušenky lotus
1 (balení) ks
Moučkový cukr
Jahodový toping
Meduňka na ozdobení

Jahodový pohár pro zamilované, kterým zabodujete

Ženy, 

pojďte si se mnou dát tento mňamózní pohár! 

Nejprve rozmixujeme jahody s troškou moučkového cukru do hladka. Cca 3/4 rozdělíme do skleniček a do zbytku rozmixovaných jahod přidáme mascarpone a znovu umixujeme. Připravený krém vrstvíme, nejprve dáme jahody, pak krém a vrstvu rozdrcených sušenek typu lotus. Postup opakujeme do až do doby naplnění sklenice. Poslední vrstvou je Kysaná smetana z Valašska s troškou cukru. Nakonec ozdobíme jahodou, lístkem meduňky a zalijeme jahodovým topingem.

Přeji Vám sladkou chuť :-P

Pavlína 

25 min min.
Příprava
0 min.
Vaření
2 porce
Ingredience
Jahody
200 g
Mascarpone
250 g
Zakysané smetany z Valašska (Mlékárna Valašské Meziříčí)
250 g
Sušenky lotus
1 (balení) ks
Moučkový cukr
Jahodový toping
Meduňka na ozdobení

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Jankkas
Jankkas 16. 5. 2020

Zaujímavý recept

Odpovědět
Duch
Duch 14. 5. 2020

mnam

Odpovědět
Maruš11
Maruš11 10. 4. 2020

paráda

Odpovědět
Jasper
Jasper 26. 8. 2019

Nejen pro zamilované

Odpovědět
Zuzi.773
Zuzi.773 20. 8. 2018

mňam

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
92 389
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.