Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

madlenka
madlenka
Vloženo 17. 9. 2018
Líbí se mi
15 minut min.
Příprava
pečení min.
Vaření
dost porcí
Ingredience
polohrubá mouka
2 a 1/2 hrnek
vejce
2 ks
cukr krystal
1/2 hrnek
prášek do pečiva
1 ks
olej
1/2 hrnek
mléko
1 hrnek
ovoce
dle chuti ks

Jahodová buchta

madlenka
madlenka
Vloženo 17. 9. 2018
Líbí se mi
Jahodová buchta
15 minut min.
Příprava
pečení min.
Vaření
dost porcí
Ingredience
polohrubá mouka
2 a 1/2 hrnek
vejce
2 ks
cukr krystal
1/2 hrnek
prášek do pečiva
1 ks
olej
1/2 hrnek
mléko
1 hrnek
ovoce
dle chuti ks

Jahodová buchta

2 a půl hrnku polohrubé mouky, 2 vejce, 1/2 hrnku cukru (v původním receptu je hrnek celý, ale půlka bohatě stačí, pokud ještě budete nahoře sypat moučkovým cukrem), 1 prášek do pečiva, 1/2 hrnku oleje, 1 hrnek mléka a ovoce dle sezony a Vaší chuti - používám, co je k mání

POSTUP PŘÍPRAVY

V jedné míse smíchám mouku s práškem do pečiva. V druhé míse ušlehám celá vejce s cukrem, přidám olej, mléko a nakonec mouku smíchanou s práškem do pečiva. Testo vyleju na vymazany a vysypany plech POKLADU OVOCEM a dám do předem vyhřáté trouby na 180st a moje trouba tuto dávku upeče za 15 minut, ale raději zkoušejte párátkem, každá peče jinak Je vynikající, vláčná a jen se po ní zapráší

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Jasper
Jasper 27. 7. 2019

Nádherná

Odpovědět
Clairest
Clairest 28. 9. 2018

Vypadá krásně

Odpovědět
beata0063
beata0063 22. 9. 2018

jednoduchá klasika,ktorá nikdy nesklame

Odpovědět
hašlerka1
hašlerka1 19. 9. 2018

Jahody máme ještě v mrazáku, bublanina je dobrý nápad.

Odpovědět
hudlenka
hudlenka 18. 9. 2018

Určitě dobrá, já dneska udělala mrkvovou bábovku, špaldová mouka a hnědý cukr.., aspoň malinko jsem ji udělala zdravější...snad bude dobrá, ještě chladne...

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

2 922
testovaných produktů
85 517
registrovaných inspirativních žen
165 073
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.