Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

sipeji
sipeji
Vloženo 27. 9. 2016
Líbí se mi
50 min.
Příprava
25-30 min.
Vaření
8 porcí
Ingredience
Jablka
3 ks
Cukr
4 lžíce
Citronová šťáva
2 lžíce
Listové těsto
1 ks
Cukr
5 lžíce
Mletá skořice
2 lžíce

Jablečné růže s listového těsta

sipeji
sipeji
Vloženo 27. 9. 2016
Líbí se mi
Jablečné růže s listového těsta
50 min.
Příprava
25-30 min.
Vaření
8 porcí
Ingredience
Jablka
3 ks
Cukr
4 lžíce
Citronová šťáva
2 lžíce
Listové těsto
1 ks
Cukr
5 lžíce
Mletá skořice
2 lžíce

Jablečné růže s listového těsta

Úžasný recept z mého oblíbeného webu ČARUJEME:

 

1/ 3 jablka rozkrojíme, zbavíme jader a nakrájíme na tenké plátky. Pozor neloupat, aby držely pohromadě

2/ Do hrnece nalijeme cca 0,5l vody, přidat 4 lžíce cukru a 2 lžíce citronové šťávy. Jakmile bude vařit přidat plátky jablek a povařit cca 3 minuty. Poté vyjmout a nechat oschnout na papírové utěrce.

3/ Mezitím co jablka chladnou rozválet listové těsto.Vyválené těsto rovnoměrně posypat 5 lžícemi cukru a 2 lžícemi skořice.

4/ Těsto nakrájet pomocí nože nebo kráječe na pizzu na tenké plátky. Každý proužek by měl mít takovou šířku jako jeden z jablečných plátků.

5/ Plátky jablek naskládat na proužky a jemně smotat.

6/ Jakmile jsou smotány naskládat do plechu na mufiny.

7/ Péct při 200 st. 25 - 30 minut.

 

 

50 min.
Příprava
25-30 min.
Vaření
8 porcí
Ingredience
Jablka
3 ks
Cukr
4 lžíce
Citronová šťáva
2 lžíce
Listové těsto
1 ks
Cukr
5 lžíce
Mletá skořice
2 lžíce

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Maruš11
Maruš11 24. 11. 2019

vyzkouším

Odpovědět
Jasper
Jasper 25. 8. 2019

To vypadá nádherně

Odpovědět
Zuzi.773
Zuzi.773 19. 8. 2018

mňam

Odpovědět
lemur
lemur 12. 2. 2017

Na to se již dlouho chystám.

Odpovědět
sarinkaCZ
sarinkaCZ 7. 12. 2016

Vypadá to úžasně !

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
88 646
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.