Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

madlenka
madlenka
Vloženo 9. 2. 2019
Líbí se mi
30 minut min.
Příprava
chlazení min.
Vaření
dost porcí
Ingredience
jablka
800 g
voda
500 ml
cukr krystal
200 g
vanilkový cukr
1 ks
vanilkový pudink
2 ks
piškoty
200 g

Jablečná bábovka bez pečení

madlenka
madlenka
Vloženo 9. 2. 2019
Líbí se mi
Jablečná bábovka bez pečení
30 minut min.
Příprava
chlazení min.
Vaření
dost porcí
Ingredience
jablka
800 g
voda
500 ml
cukr krystal
200 g
vanilkový cukr
1 ks
vanilkový pudink
2 ks
piškoty
200 g

Jablečná bábovka bez pečení

  1. Jablka oloupeme, zbavíme pecek a nakrájíme na co nejmenší kostičky. Přidáme k nim 250 ml vody a oba cukry a vaříme doměkka.

  2. Ve zbylé vodě mezitím rozšleháme oba pudinky, a až je jablečná směs měkká, přilijeme to k ní. Minutu vaříme.

  3. Připravíme si formu na bábovku. Dáme první vrstvu jablečné směsi a zaskládáme ji piškoty. Poté znovu přelijeme jablečnou směsí a zase piškoty. Vrstvit můžete dle vlastní chuti, spodní vrstvu ale musí tvořit piškoty.

  4. Necháme vychladnou a dáme na noc do lednice. Druhý den postavíme na kuchyňskou linku a čekáme, až bábovka sama „spadne“.

  5. Poté můžeme podávat.
30 minut min.
Příprava
chlazení min.
Vaření
dost porcí
Ingredience
jablka
800 g
voda
500 ml
cukr krystal
200 g
vanilkový cukr
1 ks
vanilkový pudink
2 ks
piškoty
200 g

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Jasper
Jasper 29. 5. 2019

Vypadá nádherně

Odpovědět
hudlenka
hudlenka 23. 2. 2019

dělám podobně jablečný dort, ale v bábovce to vypadá mnohem krásněji

Odpovědět
janinkad
janinkad 21. 2. 2019

Také dělám v dortové formě...ale tohle je super nápad..v bábovkové formě.

Odpovědět
avatar
Věra Zelenková 12. 2. 2019

Dělám v dortové formě

Odpovědět
Vendi1
Vendi1 11. 2. 2019

V sobotu s dětmi vyrobíme . .

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

2 922
testovaných produktů
86 522
registrovaných inspirativních žen
165 073
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.