Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

madlenka
madlenka
Vloženo 7. 10. 2019
Líbí se mi
20 minut min.
Příprava
pečení min.
Vaření
dost porcí
Ingredience
Piškot : polohrubá mouka
2 hrnek
cukr
1 hrnek
vanilkový cukr
1 ks
prášek do pečiva
1 ks
vejce
2 ks
olej
1/2 hrnek
mléko
1 ks
Krém : mandarinka kompot
2 ks
smetana ke šlehání
1 ks
vanilkový pudink
1 ks
ztužovač šlehačky
1 ks
zakysaná smetana
1 ks
čokoláda na vaření
1 ks

Hrk hrk buchta

madlenka
madlenka
Vloženo 7. 10. 2019
Líbí se mi
Hrk hrk buchta
20 minut min.
Příprava
pečení min.
Vaření
dost porcí
Ingredience
Piškot : polohrubá mouka
2 hrnek
cukr
1 hrnek
vanilkový cukr
1 ks
prášek do pečiva
1 ks
vejce
2 ks
olej
1/2 hrnek
mléko
1 ks
Krém : mandarinka kompot
2 ks
smetana ke šlehání
1 ks
vanilkový pudink
1 ks
ztužovač šlehačky
1 ks
zakysaná smetana
1 ks
čokoláda na vaření
1 ks

Hrk hrk buchta

 

 

1. Oddělíme si žloutky a bílky, z bílků ušleháme tuhý sníh. Suroviny na piškot smícháme a sníh z bílku pomalu vmícháme a vlijeme na plech s pečicím papírem a dáme péct na 180 °C.

2. Příprava krému: Potřebujeme mísu s pevným víkem nebo hrnec s pokličkou. Do nádoby vylijeme celý kompot i se šťávou a přidáme ostatní suroviny kromě zakysané smetany a čokolády. Misku dobře uzavřeme a hrkáme s ní, dokud se nám suroviny nespojí v tuhý krém. Teprve nyní vmícháme zakysanou smetanu a krémem potřeme vychladlý korpus, který nakonec posypeme nastrouhanou čokoládou.

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
hudlenka
hudlenka 12. 10. 2019

dělala jsem jednou, už je to moře let. A přišlo mi to moc tučné, kromě jednoho kousku to snědl celé tehdy přítel, od té doby nedělám

Odpovědět
avatar
Božena Brázdilová 9. 10. 2019

Určitě vyzkouším

Odpovědět
Glady
Glady 9. 10. 2019

na to mám velikou chuť

Odpovědět
Ovace
Ovace 8. 10. 2019

mnam

Odpovědět
gustawka
gustawka 8. 10. 2019

hned bych si dala

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

2 922
testovaných produktů
85 691
registrovaných inspirativních žen
165 073
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.