Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Michaela Lejsková
Michaela Lejsková
Vloženo 17. 10. 2018
Líbí se mi
5 min.
Příprava
15 min.
Vaření
20 porcí
Ingredience
lžíce mouky ze žlutého hrachu BIOHARMONIE
4 lžíce
hrnky pohankové mouky BIOHARMONIE
2 hrnek
olej na pečení a smažení BIOLINIE
třtinový cukr BIOHARMONIE
1 lžíce
máslo
1 lžíce
mléko
2 hrnek
mletá skořice - 1/4 lžičky
mletý hřebíček - 1/4 lžičky
mletý zázvor- 1/4 lžičky
muškátový oříšek - 1/4 lžičky
prášek do pečiva Amylon
1 lžička
sůl

Dýňové BIO lívance s moukou ze žlutého hrachu

Michaela Lejsková
Michaela Lejsková
Vloženo 17. 10. 2018
Líbí se mi
Dýňové BIO lívance s moukou ze žlutého hrachu
5 min.
Příprava
15 min.
Vaření
20 porcí
Ingredience
lžíce mouky ze žlutého hrachu BIOHARMONIE
4 lžíce
hrnky pohankové mouky BIOHARMONIE
2 hrnek
olej na pečení a smažení BIOLINIE
třtinový cukr BIOHARMONIE
1 lžíce
máslo
1 lžíce
mléko
2 hrnek
mletá skořice - 1/4 lžičky
mletý hřebíček - 1/4 lžičky
mletý zázvor- 1/4 lžičky
muškátový oříšek - 1/4 lžičky
prášek do pečiva Amylon
1 lžička
sůl

Dýňové BIO lívance s moukou ze žlutého hrachu

Z dýně si připravíme pyré (dýni podusíme s trochou vody a rozmixujeme). Všechny suroviny smícháme a těsto necháme 5 min. odpočinout.

Lívance zvolna smažíme na olejem, nebo máslem (ghí) vymazané pánvi. Podáváme s javorovým sirupem, marmeládou nebo čerstvým ovocem.
 
 

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Jasper
Jasper 1. 6. 2019

Nádhera

Odpovědět
avatar
Věra Zelenková 27. 10. 2018

Odpovědět
Anik2018
Anik2018 23. 10. 2018

Zní to neuvěřitelně

Odpovědět
dolcevitav
dolcevitav 20. 10. 2018

Odpovědět
Zuzi.773
Zuzi.773 19. 8. 2018

vyskúšam

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

1
žena na začátku (naše Eva)
3.
rok startujeme v novém
10
regionálních Pracoven ŽENY s.r.o.
3 000
žen v průměru na jedné akci v OC
85 202
registrovaných inspirativních žen
2 922
testovaných produktů
43 290
odeslaných produktů
165 073
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.