Domácí Pribináček

Vytisknout recept
Snad nejjednodušší pochoutka na světě. 

Postup:

Ušleháte smetanu, do které přidáte vanilkový cukr (nemusíte celý sáček, záleží, jak chcete mít Pribinášek sladký). Do ušlehané smetany přidáte tvaroh a zašleháte.  A je hotovo.
Zdobení je na vás, někdo má rád s piškoty a ovocem, rozdrobenými sušenkami, můžeme mít Pribináček i s ovocným pyrém, nahoře posypaný kakaem...prostě jak je komu libo.

TIP:

S tvarohem opatrně, přidávejte raději postupně, raději méně než více, pak by byl Pribináček moc tvarohovitý. Zase záleží na vaší chuti.

TIP:

Kdo chce mít Pribiňáček s ještě víc vanilkovou chutí, nepřidá klasický vanilinový cukr, ale cukr, ve kterém nechal uležet vanilkový lusk.
200ml - Smetana ke šlehání
250g - Tvaroh tučný
1ks - Vanilkový cukr
ks - dle chuti - ovoce, piškoty, sušenky, kakao...
příprava - 10
vaření - 0
Kategorie Dezert
Uvařila Tereza Tabarková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account