Domácí marcipán

Vytisknout recept
 
Kategorie Dezert
Uvařila RadkaBrejchová

Ingredience

  • 150 g Sušené mléko
  • 270 g Cukr moučka
  • 30 g 100% tuk
  • 50 g Med
  • 1 lžička Mandlové aroma
  • 1 lžička Rum
  • 2-3 lžíce Voda

Instrukce

  • Veškeré přísady dobře propracujeme. Pokud marcipán praská (je příliš suchý) - přidáme pár kapek vody. S vodou opatrně - stačí opravdu málo. S použitím potravinových barev můžeme tónovat dle fantazie.
    Ohřátím marcipánu v mikrovlnce (cca 10 vteřin) hmota opět změkne.
    Kabelkový dortík byl opravdu mooooc dobrý 🙂
Tagy:

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account