Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

benca
benca
Vloženo 27. 11. 2020
Líbí se mi
30 min min.
Příprava
30 min min.
Vaření
4 porce
Ingredience
hladka muka
320 g
rastlinny tuk
250 g
praskovy cukor
100 g
zltka
6 ks
prasok do peciva
1/2 ks
stava a kora z citrona chemicky neosetreneho
1/2 ks
ribezlovy lekvar
1 sklenička
mleta skorica
1 lžička
Bielka
6 ks
krystalovy cukor
300 g

Damsky rozmar

benca
benca
Vloženo 27. 11. 2020
Líbí se mi
Damsky rozmar
30 min min.
Příprava
30 min min.
Vaření
4 porce
Ingredience
hladka muka
320 g
rastlinny tuk
250 g
praskovy cukor
100 g
zltka
6 ks
prasok do peciva
1/2 ks
stava a kora z citrona chemicky neosetreneho
1/2 ks
ribezlovy lekvar
1 sklenička
mleta skorica
1 lžička
Bielka
6 ks
krystalovy cukor
300 g

Damsky rozmar

Pena: 6 bielkov, 300 g krystaloveho cukru

Z múky, prasku do peciva, tuku, cukru, zltkov, citronovej kory a stavy vypracujeme cesto, ktore na pomúcenej doske vyvalkame, pomocou valka prelozime na slabo vymasteny plech a dame piect. Napoly upecene cesto potrieme lekvarom, posypeme mletou skoricou, potrieme vyslahanym snehom a dame do rury dopiect.

Priprava peny: Z bielkov a krystaloveho cukru vyslahame nad parou tuhy sneh.

30 min min.
Příprava
30 min min.
Vaření
4 porce
Ingredience
hladka muka
320 g
rastlinny tuk
250 g
praskovy cukor
100 g
zltka
6 ks
prasok do peciva
1/2 ks
stava a kora z citrona chemicky neosetreneho
1/2 ks
ribezlovy lekvar
1 sklenička
mleta skorica
1 lžička
Bielka
6 ks
krystalovy cukor
300 g

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
kosanka
kosanka 29. 11. 2020

Proč dámský? muži mají sladké raději

Odpovědět
Jasper
Jasper 29. 11. 2020

Já si to moc nedokážu představit.

Odpovědět
sipeji
sipeji 28. 11. 2020

Krásný název receptu

Odpovědět
lemur
lemur 28. 11. 2020

Zajímavý recept.

Odpovědět
Kahomar
Kahomar 27. 11. 2020

tak tady chybí opravdu fotka

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
93 921
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.