Dáváme ženám prostor, příležitosti a práci. Již 5 let!
Čokoládová pěna z cizrny pro vegany i nevegany
vložila 11.7.2018
40 min.
příprava
0 min.
vaření
4 porce
 
Ingredience
  • cizrna v plechovce     ks
  • kvalitní čokoláda (70% a více)    100 g

Čokoládová pěna z cizrny pro vegany i nevegany

Cizrnu z plechovky si přecedím a vodu, která mi v misce zůstane, si dám vyšlehat do robota. Nechám šlehat aspoň 20 - 30 minut. Nemusíte se bát, že pěnu přešleháte.

Mezitím si na vodní lázni rozpustím čokoládu a následně ji opatrně vmíchám do pěny. Tady opatrně, aby pěna nespadla.

Čokoládovou pěnu dám do pohárků a nechám v ledničce ztuhnout, aspoň dvě hodiny, nebo klidně přes noc.

Po ztuhnutí cizrna není v chuti vůbec poznat.

Nahlásit obsah

Co je s obsahem v nepořádku?

Sdílet obsah

Vyberte ze svých kontaktů

Čtěte také
Místo, kde můžeš psát a diskutovat (10)
Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
14.7.2018
Super recept!
13.7.2018
Vyzkouším.
12.7.2018
krásné a lahodné
12.7.2018
jee, tak toto je super tip! díki aspoň nabudúce zužitkujem všetko, keď budem robiť niečo s cizrnou
Místo, kde můžeš psát a diskutovat (10)
Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
14.7.2018
Super recept!
13.7.2018
Vyzkouším.
12.7.2018
krásné a lahodné
12.7.2018
jee, tak toto je super tip! díki aspoň nabudúce zužitkujem všetko, keď budem robiť niečo s cizrnou