Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Live with Anny
Live with Anny
Vloženo 11. 7. 2018
Líbí se mi
40 min.
Příprava
0 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
cizrna v plechovce
kvalitní čokoláda (70% a více)
100 g

Čokoládová pěna z cizrny pro vegany i nevegany

Live with Anny
Live with Anny
Vloženo 11. 7. 2018
Líbí se mi
Čokoládová pěna z cizrny pro vegany i nevegany
40 min.
Příprava
0 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
cizrna v plechovce
kvalitní čokoláda (70% a více)
100 g

Čokoládová pěna z cizrny pro vegany i nevegany

Cizrnu z plechovky si přecedím a vodu, která mi v misce zůstane, si dám vyšlehat do robota. Nechám šlehat aspoň 20 - 30 minut. Nemusíte se bát, že pěnu přešleháte.

Mezitím si na vodní lázni rozpustím čokoládu a následně ji opatrně vmíchám do pěny. Tady opatrně, aby pěna nespadla.

Čokoládovou pěnu dám do pohárků a nechám v ledničce ztuhnout, aspoň dvě hodiny, nebo klidně přes noc.

Po ztuhnutí cizrna není v chuti vůbec poznat.

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Jasper
Jasper 27. 7. 2019

Vypadá moc dobře. hned bych si ji dala

Odpovědět
avatar
Mirka Vaľová 8. 5. 2019

teším sa na takéto zdravé recepty...uvažujem o zmene stravovania jednak zo zdravotných dôvodov môjho syna a aj pre ostatných členov rodiny..teším sa na vaše videá....

Odpovědět
Live with Anny
Live with Anny 28. 5. 2019

Tak to jsem velice ráda

Live with Anny
Live with Anny 28. 5. 2019

Zde přikládám odkaz na můj youtube kanál: https://www.youtube.com/channel/UCmrKOBcJEjwxXXEBToCnFfQ

Zuzi.773
Zuzi.773 10. 8. 2018

mňam mňam

Odpovědět
Clairest
Clairest 14. 7. 2018

Super recept!

Odpovědět
lemur
lemur 13. 7. 2018

Vyzkouším.

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

1
žena na začátku (naše Eva)
3.
rok startujeme v novém
10
regionálních Pracoven ŽENY s.r.o.
3 000
žen v průměru na jedné akci v OC
85 204
registrovaných inspirativních žen
2 922
testovaných produktů
43 290
odeslaných produktů
165 073
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.