Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

JanouskovaB27
JanouskovaB27
Vloženo 20. 10. 2020
Líbí se mi
30 min.
Příprava
30 min.
Vaření
15 porcí
Ingredience
Hladká mouka
200 g
cukr krupice
250 g
vejce
4 ks
kapřicí prášek
1 ks
vanelkový cukr
1 ks
vlažná voda
100 ml
olej
100 ml
mléko
1 l
vanelkový puding
2 ks
zakysaná smetana
3 ks
jahody
20 ks

buchta ze zakysané smetany

JanouskovaB27
JanouskovaB27
Vloženo 20. 10. 2020
Líbí se mi
buchta ze zakysané smetany
30 min.
Příprava
30 min.
Vaření
15 porcí
Ingredience
Hladká mouka
200 g
cukr krupice
250 g
vejce
4 ks
kapřicí prášek
1 ks
vanelkový cukr
1 ks
vlažná voda
100 ml
olej
100 ml
mléko
1 l
vanelkový puding
2 ks
zakysaná smetana
3 ks
jahody
20 ks

buchta ze zakysané smetany

Z bílků ušleháme sníh, žloutky a cukr utřeme, přidáme mouku, olej, vodu, prášek do pečiva a nakonec bílky.

vylijeme do vymazaného plechu.

Uvaříme puding, a vylijeme jej cik cak do syrového těsta.

 

Dáme péct do vyhřáté trouby (horkovzduch 160 °C)

Necháme vychladnout a buchtu rozetřeme krémem ze zakysané smetany a cukru.

Ozdobíme jahodama ( nebo jakýmkoliv ovocem ) na vrh dáme čokoládu ( můžeme posypat skořicí nebo kakao ).

Dáme do lednice vychladit.

30 min.
Příprava
30 min.
Vaření
15 porcí
Ingredience
Hladká mouka
200 g
cukr krupice
250 g
vejce
4 ks
kapřicí prášek
1 ks
vanelkový cukr
1 ks
vlažná voda
100 ml
olej
100 ml
mléko
1 l
vanelkový puding
2 ks
zakysaná smetana
3 ks
jahody
20 ks

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Li
Li 1. 11. 2020

super

Odpovědět
januska28
januska28 27. 10. 2020

super

Odpovědět
kosanka
kosanka 25. 10. 2020

Dělám podobnou, ale z jogurtu

Odpovědět
JanouskovaB27
JanouskovaB27 27. 10. 2020

taky dobrá

Maruš11
Maruš11 21. 10. 2020

super

Odpovědět
avatar
Kateřina Šlimarová 21. 10. 2020

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
92 977
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.