Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Marusia
Marusia
Vloženo 8. 5. 2020
Líbí se mi
30 min.
Příprava
35 min.
Vaření
- porcí
Ingredience
Listové těsto
1 ks
Vejce na potření
1 ks
Plátky mandlí
1 ks
Moučkový cukr na posypání
1 ks
Náplň:
- ks
Strouhanka
4 lžíce
Cukr krupice
2 lžíce
Máslo
20 g
broskve
6-8 ks
Nakládaný zázvor
1 lžíce
čokoláda
100 g

Broskvovočokoládový štrůdl

Marusia
Marusia
Vloženo 8. 5. 2020
Líbí se mi
Broskvovočokoládový štrůdl
30 min.
Příprava
35 min.
Vaření
- porcí
Ingredience
Listové těsto
1 ks
Vejce na potření
1 ks
Plátky mandlí
1 ks
Moučkový cukr na posypání
1 ks
Náplň:
- ks
Strouhanka
4 lžíce
Cukr krupice
2 lžíce
Máslo
20 g
broskve
6-8 ks
Nakládaný zázvor
1 lžíce
čokoláda
100 g

Broskvovočokoládový štrůdl

První si připravíme náplň: strouhanku a cukr opražíme na rozpuštěném másle, dokud se cukr zcela nerozpustí a nezačne karamelizovat.

Vmícháme kousky broskví a zázvor (nemusí být), přiklopené 2 minuty podusíme, sejmeme z ohně a necháme 5 minut odpočívat.

Nakonec vmícháme nalámanou čokoládu.

Listové těsto překrojíme, obě půlky postupně rozválíme dotenka, naplníme broskvovou směsí, zarolujeme, oba štrúdly potřeme vajíčkem, posypeme mandlemi.

Dáme na 35 minut péct při 180 °C.

Podáváme posypané moučkovým cukrem.

30 min.
Příprava
35 min.
Vaření
- porcí
Ingredience
Listové těsto
1 ks
Vejce na potření
1 ks
Plátky mandlí
1 ks
Moučkový cukr na posypání
1 ks
Náplň:
- ks
Strouhanka
4 lžíce
Cukr krupice
2 lžíce
Máslo
20 g
broskve
6-8 ks
Nakládaný zázvor
1 lžíce
čokoláda
100 g

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Klárii.nka
Klárii.nka 25. 5. 2020

Super

Odpovědět
Kahomar
Kahomar 10. 5. 2020

paráda

Odpovědět
beata0063
beata0063 10. 5. 2020

Ten musí byť výborný

Odpovědět
Jankkas
Jankkas 9. 5. 2020

Zaujímavý recept

Odpovědět
lemur
lemur 9. 5. 2020

Vypadá krásně. Dobrý nápad.

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
90 105
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.