Božské pralinky, snadné, efektní a fantasticky dobré

Vytisknout recept
Kakaový prášek smícháte s kokosovým olejem a osladíte - buď medem, javorovým či datlovým sirupem, výborný je také s agávovým. 
Vzniklnou hmotu plníte do formiček na pralinky, do kterých jste si předtím nadrobno nasekali oříšky, kokos, goji nebo také třeba špetku chilli. 
Naplněné a uhlazené (nožem či nějakou plochou "urovnáte" povrch pralinek ve formě) dáte na zhruba 10 - 15 minut do mrazáku.
Vytáhnete...vyklopíte...a je hotovo 🙂
 
TIPY: 
TIP1: pokud nemáte speciální formu na pralinky, nezoufejte....já jsem pralinky dělala i ve formě (ale silikonové) na led. 
TIP2: skladujte je v uzavřené nádobě v ledničce, při běžné pokojové teplotě totiž kokosový olej v pralinkách měkne a není to ono, zkrátka jsou to takové hustě přírodní pralinky bez ztuženého tuku a tak nedrží tak, jako ty standardní, ve kterých bývá hromada chemie...aby vydržely 🙂
TIP3: nikomu je neukazujte! Protože vám je totiž ostatní okamžitě snědí 🙂 
TIP4: připravte se na "jinou" chuť - dětem obvykle přijdou pralinky hořké, protože se to opravdu nedá srovnat s jen čistě sladkou chutí Kinder...tak je na to připavte. 
 
5lžíce - kakaový prášek (může být RAW)
5lžíce - kokosový olej (může být RAW)
5lžíce - med/agávový/javorový/datlový sirup
příprava - 15
vaření - 10
Kategorie Dezert
Uvařila JitkaHemolová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account