Bleskový Caro koláč

Vytisknout recept
Zo všetkých surovín vypracujeme cesto a upečieme na plechu. Počas pečenia koláča si vo vodnom kúpeli roztopíme maslo, pridáme čokoládu a po roztopení odstavíme. Po chvíľke pridáme kyslú smotanu a vymiešame polevu.
Ešte teplý koláč potrieme džemom a natrieme polevou.
2hrnek - polohrubej múky
1hrnek - kryštálového cukru
1hrnek - oleja alebo roztopeného masla
1,5hrnek - mlieka
2lžíce - Caro alebo instatnej kávy
2lžíce - kakaa
1lžička - sódy bikarbóny
4ks - vajcia
ks - na polevu:
50g - masla
100g - čokolády
1ks - kyslá smotana
ks - džem
příprava - 10
vaření -
Kategorie Dezert
Uvařila Emília Balonová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account