Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Tereza N.
Tereza N.
Vloženo 26. 6. 2019
Líbí se mi
-- min.
Příprava
-- min.
Vaření
-- porcí
Ingredience
Vejce
8 ks
Cukr
170 g
Kakao (používám raw, ale lze i klasické holanské)
4 lžíce
Mascarpone
1 ks
Smetana ke šlehání
1 ks

Bezlepkový mléčný řez, protože i bez mouky se dá skvěle mlsat!

Tereza N.
Tereza N.
Vloženo 26. 6. 2019
Líbí se mi
Bezlepkový mléčný řez, protože i bez mouky se dá skvěle mlsat!
-- min.
Příprava
-- min.
Vaření
-- porcí
Ingredience
Vejce
8 ks
Cukr
170 g
Kakao (používám raw, ale lze i klasické holanské)
4 lžíce
Mascarpone
1 ks
Smetana ke šlehání
1 ks

Bezlepkový mléčný řez, protože i bez mouky se dá skvěle mlsat!

Odělíte žloutky od bílku. Z bílků vyšlehejte sníh, žloutky vyšlehejete s cukrem, přidejte prosáté kakao, poté stěrkou opatrně vmýchejte sních. Směs rozdělte na poloviny a obě části vylejte  na plech vystlaný pečícím papírem.  Pečte v předechřáté troubě na 200°C 8minut. Po necháme vychladnout, po vychladnutí mažeme krémem z mascarpone a šlehačky (lze dle chuti dosladit, ale já to nemusím) a přikrejeme druhým plátem. 

-- min.
Příprava
-- min.
Vaření
-- porcí
Ingredience
Vejce
8 ks
Cukr
170 g
Kakao (používám raw, ale lze i klasické holanské)
4 lžíce
Mascarpone
1 ks
Smetana ke šlehání
1 ks

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Duch
Duch 15. 5. 2020

pěkné

Odpovědět
Jankkas
Jankkas 14. 5. 2020

Zaujímavý recept

Odpovědět
Maruš11
Maruš11 24. 11. 2019

vyzkouším

Odpovědět
Jasper
Jasper 2. 9. 2019

Parádní recept

Odpovědět
dondova
dondova 28. 6. 2019

zkusím a uvidím

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
98 108
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.