Bezlepkový mléčný řez, protože i bez mouky se dá skvěle mlsat!

Vytisknout recept
Odělíte žloutky od bílku. Z bílků vyšlehejte sníh, žloutky vyšlehejete s cukrem, přidejte prosáté kakao, poté stěrkou opatrně vmýchejte sních. Směs rozdělte na poloviny a obě části vylejte  na plech vystlaný pečícím papírem.  Pečte v předechřáté troubě na 200°C 8minut. Po necháme vychladnout, po vychladnutí mažeme krémem z mascarpone a šlehačky (lze dle chuti dosladit, ale já to nemusím) a přikrejeme druhým plátem. 
8ks - Vejce
170g - Cukr
4lžíce - Kakao (používám raw, ale lze i klasické holanské)
1ks - Mascarpone
1 ks - Smetana ke šlehání
příprava - --
vaření - --
Kategorie Dezert
Uvařila TerezaNáhlovská

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account