Bezlepkový koláč s meruňkami a kakaem

Vytisknout recept
Kategorie Dezert
Čas přípravy 30 minutes
Čas vaření 25 minutes
Uvařila SIPEJI

Ingredience

  • 2 ks Vejce
  • 200 g Pohanková mouka
  • 20 kapka Stévie
  • 15 ks Meruňka
  • 450 ml Acidofilní mléko
  • 1 lžíce Rýžový sirup
  • 1 lžíce Prášek do pečiva
  • 2 lžíce Kakao

Instrukce

  • 1. Mléko promíchat s vejce, sladidlem a rýžovým sirupem
    2. Do směsi vsypat mouku smíchanou s kakaem a práškem do pečiva. Promíchat v hladké těsto.
    3. Polovinu těsta nalít do formy vymazané olejem. Do druhé poloviny vmíchat kakao. Nalít kakaové těsto na světlé a vytvořit mozaiku.
    4. Na vršek těsta naskládat poloviny meruněk a dát péct na 85 st. přibližně 25 minut.
     
     
Tagy:

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account