Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

hudlenka
hudlenka
Vloženo 13. 1. 2018
Líbí se mi
10 min.
Příprava
10 min.
Vaření
2 porce
Ingredience
čerstvý ananas
4 plátek
máslo
1 lžíce
hnědý cukr
2 lžíce

Ananas v karamelu

hudlenka
hudlenka
Vloženo 13. 1. 2018
Líbí se mi
Ananas v karamelu
10 min.
Příprava
10 min.
Vaření
2 porce
Ingredience
čerstvý ananas
4 plátek
máslo
1 lžíce
hnědý cukr
2 lžíce

Ananas v karamelu

Milé dámy, od nového roku jíme zdravě, a k takové stravě patří i ananas. Už jsme za tu dobu měli dva a ten druhý byl docela "jednovatý". Hodně ostrý, štiplavý a nakyslý, tak jsem se dneska rozhodla, že až dorazíme z voleb, udělám ho na karamelu a poprvé od ledna si zamlsáme.

Ukrojila jsem každému 2 plátky asi 1 cm silné, oloupala z nich slupku. Na pánev jsem dala kousek másla a na to ananas, který jsem z obou stran nechala opéci - osmahnout. Pak jsem tam dala dvě lžíce třtinového cukru a nechala zkaramelizovat. Vše netrvalo déle něž 10 min. Poté jsem podávala.. I když by na tom slušel i kopeček šlehačky nebo vedle zrmzlina, to už ne.

 

Pochutnali jsme si a máme zase od mlsání na pár dní pokoj.

 

Hudlenka

10 min.
Příprava
10 min.
Vaření
2 porce
Ingredience
čerstvý ananas
4 plátek
máslo
1 lžíce
hnědý cukr
2 lžíce

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Kahomar
Kahomar 17. 1. 2020

mňam

Odpovědět
Maruš11
Maruš11 24. 11. 2019

vyzkouším

Odpovědět
Jasper
Jasper 3. 9. 2019

To musí si být Krouně dobré

Odpovědět
hudlenka
hudlenka 3. 9. 2019

je to vynikající, nebo i jablko v karamelu

Zuzi.773
Zuzi.773 11. 8. 2018

mňamka

Odpovědět
Klára Hrbáčová
Klára Hrbáčová 1. 2. 2018

Přiznám se, že tohle jsem ještě nejedla

Odpovědět
hudlenka
hudlenka 2. 2. 2018

Tak to zkuste, dobrá jsou takto udělaná i jablka, ale musí být chutná!!!

ŽENY s.r.o. v číslech

3 000
žen v průměru na jedné akci v OC
2 922
testovaných produktů
87 403
registrovaných inspirativních žen
165 073
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.