Vánoční ovesné sušenky s BIO ghí

Vytisknout recept
BIO ghí je dobrota sama o sobě, když ho přidáte do sušenek, budete mít luxusní a zdravé "cukroví" 🙂
Suché ingredience smícháme dohromady a na závěr přimícháme ghí pokojové teploty a med či sirup, těsto spojíme pomocí rukou.
Troubu rozehřejeme na 150 stupňů a sušenky pečeme ve formě na sušenky, nebo malé mafiny. Pokud pečete bez formy, počítejte s tím, že se sušenky "roztečou" je tedy lepší dělat vyšší hromádky, vykrajovat tvary jako hvězdičky atp. nemá moc cenu zkoušet (tvar se slije). 
Za 15 minut pečení je hotovo. 🙂 
1hrnek - ovesné vločky BIO
1hrnek - špaldová mouka
1/2hrnek - cukr hnědý
5lžíce - ghí BIO
1ks - vanilka nebo vanilkový cukr
1lžička - skořice mletá
1lžička - kypřící prášek
1špetka - sůl
3lžíce - med nebo javorový / datlový sirup
příprava - 10
vaření - 20
Kategorie Cukroví
Uvařila KristinaGrey

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account