trojfarebne kocky

Vytisknout recept
1) Maslo vymiesame s praskovym cukrom, vanilkovym cukrom a zltkmi. Vymiesame si sneh z bielkov a nakoniec pridame muku s kakaom. Hotove cesto vylejeme na pekac vylozeny papierom na pecenie a pecieme pri 180°C cca 20 min. Zalezi od truby - treba sledovat kolac. Po upeceni nechame vychladnut.
2) Kyslu smotanu zmiesame s cukrom a rumom. Zelatinu si pripravime podla navodu na obale a vlejeme ju do smotany. Potom primiesame vyslahanu slahacku. Hotovu napln nanesieme na vychladnut e cesto a dame do chladnicky.
3) Agar vmiesame do 300ml studenej vody, osladime a privedieme do varu. Povarime minutu a odstavime. Po vychladnuti ochutime citronovou stavou, jahodovym pretlakom a precedime. Cervene zele nalejeme na stuhnuty kolac a dame spät do ladnicky....
- miesto bodu c.:3 sa moze kludne pouzit aj cervena zelatina a jahodova stava.... viac dostupnejsie
100g - maslo
100g - praskovy cukor
1ks - vanilkovy cukor
100g - hladka muka
20g - kakao
-ks - Napln:
200g - kysla smotana
100g - praskovy cukor
4lžíce - biely rum
10g - platkova zelatina
200ml - smotana na slahanie
ks - Dohotovenie:
10g - suchy mlety agar
50g - krupicovy cukor
2lžíce - citronova stava
200g - jahodovy pretlak
příprava - -
vaření - -
Kategorie Cukroví
Uvařila JankaBodzíková ml.

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account