Nepečené smetanové Lotus řezy

Vytisknout recept
  1. Uvedené množství je na misku nebo pekáč o velikosti 30 x 20 cm. Lotus karamelovými sušenkami vyložíme dno misky. Následně sušenky potřeme vrstvou vyšlehané smetany se ztužovačem a vanilkovým cukrem.
  2. Pokračujeme vrstvou Lotusek, smetany, Lotusek, smetany a nakonec drtí ze zbylých Lotusek, kterou uděláme buď v mixéru nebo je rozbijeme paličkou či šťouchadlem na brambory. Misku zaklopíme a uložíme v chladu nejlépe přes noc proležet.
  3. Podáváme ke kávě či čaji. Chutí je tento rychlý dezert velmi podobný o dost pracnějšímu pečenému medovníku.

500g - lotus sušenky
500g - smetana ke šlehání
1ks - ztužovač šlehačka
1ks - vanilkový cukr
příprava - 40
vaření - 0
Kategorie Dezert
Uvařila MartaBajzová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account