Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Tenderka
Tenderka
Vloženo 2. 4. 2020
Líbí se mi
10 min.
Příprava
30 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
masla
100 g
vody
200 ml
soli
1 špetka
polohrubej múky
160 g
vajcia
3 ks
kryštálového cukru
2 lžíce
škorica
1/2 lžička

Škoricový dezert z odpaľovaného cesta

Tenderka
Tenderka
Vloženo 2. 4. 2020
Líbí se mi
Škoricový dezert z odpaľovaného cesta
10 min.
Příprava
30 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
masla
100 g
vody
200 ml
soli
1 špetka
polohrubej múky
160 g
vajcia
3 ks
kryštálového cukru
2 lžíce
škorica
1/2 lžička

Škoricový dezert z odpaľovaného cesta

Na plameň dáme rozpustiť maslo s vodou a troškou soli a privedieme do varu. Metličkou zašľaháme múku, aby neboli hrudky. Necháme vychladnúť a po jednom zašľaháme vajcia. Natrieme na plech s papierom na pečenie na tenko, posypeme cukrom a škoricou a pečieme na 180 stupňov cca 25-30 minút bez otvárania rúry.

10 min.
Příprava
30 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
masla
100 g
vody
200 ml
soli
1 špetka
polohrubej múky
160 g
vajcia
3 ks
kryštálového cukru
2 lžíce
škorica
1/2 lžička

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
sasidlo
sasidlo 23. 6. 2020

Odpovědět
Klárii.nka
Klárii.nka 25. 5. 2020

Super

Odpovědět
Duch
Duch 20. 5. 2020

pěkný recept

Odpovědět
Jankkas
Jankkas 9. 5. 2020

Zaujímavý recept

Odpovědět
avatar
Anna Csanádiová 29. 4. 2020

Skořici mám ráda.

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
92 419
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.