Medové perníčky, které jsou hned měkké? Jen 3 lžíce medu a dokonalá chuť

Vytisknout recept
Receptů na perníčky je hromada a vykukují na vás ze všech stran. Takové, které by byly opravdu hned měkké, ale aby člověk pohledal.
Takže žádné dlouhé povídání a jdeme na to. 
Všechny suroviny smícháme a vypracujeme těsto,které necháme přes noc v lednici odležet (všechny vůně se propojí). 
Před pečením potřeme žloutkem,aby se nám perníčky leskly.
Po upečení vychladlé perníčky nazdobíme a můžeme ihned jíst- jsou měkké. Nám moc chutnají,  pečeme hned několik dávek 🙂
A co vy? Vyzkoušíte? 
Dobrou chuť! 
400g - hladká mouka
140g - cukr moučka
50g - tuk
2ks - vejce
3lžíce - med
1ks - perníkové koření
0,5lžička - soda nebo kypřící prášek do perníku
příprava - 20
vaření - 60
Kategorie Cukroví
Uvařila Tereza Nováková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account