Pařížské košíčky

Vytisknout recept
Linecké těsto: všechny suroviny smícháme dohromady a zpracujeme . Necháme ho v lednici cca 1 hodinku odležet a vtlačíme je do formiček na malé košíčky a upečeme.Těsta dáváme málo, nabyde.                      Pařížská šlehačka: Do hrnce na sporák dáme šlehačku s kakaem, přivedeme k varu a necháme probublat. Stáhneme, potom co vychladne necháme do druhého dne v lednici. Ušlehaným krémem plníme bábovičky.Dohotovení: ztuhlé košíčky se šlehačkou máčíme v čokoládě.
300g - Hladká mouka
200g - Máslo
100g - Moučkový cukr
2ks - Žloutky
2lžička - Mléko
O,5ks - Kypřící prášek
1ks - Vanilkový cukr
400g - Šlehačka
10/15lžíce - Kakao
2ks - Čokoláda na vaření
příprava - 15 minut
vaření - 35 minut
Kategorie Cukroví
Uvařila Alena Kučerová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account