Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

grenadka
grenadka
Vloženo 17. 1. 2017
Líbí se mi
- min.
Příprava
- min.
Vaření
stredný plech porcí
Ingredience
tyčinka Ľadové gaštany (Orion)
2 ks
tyčinka Margot (Orion)
1 ks
kryštálový cukor
100 g
polohrubá múka
2 hrnek
kypriaci prášok
1 ks
smotana na šľahanie
250 ml
olej
2 lžíce
mlieko
250 ml
vajce
2 ks

Margot kocky s polevou z ľadových gaštanov

grenadka
grenadka
Vloženo 17. 1. 2017
Líbí se mi
Margot kocky s polevou z ľadových gaštanov
- min.
Příprava
- min.
Vaření
stredný plech porcí
Ingredience
tyčinka Ľadové gaštany (Orion)
2 ks
tyčinka Margot (Orion)
1 ks
kryštálový cukor
100 g
polohrubá múka
2 hrnek
kypriaci prášok
1 ks
smotana na šľahanie
250 ml
olej
2 lžíce
mlieko
250 ml
vajce
2 ks

Margot kocky s polevou z ľadových gaštanov

Tento jednoduchý a chutný koláčik si určite zamilujete 

 

Cukor, múku, prášok do pečiva, smotanu, olej, mlieko, vajcia a nahrubo nastrúhanú Margot poriadne vymiešajte.

Cesto nalejte na vymazaný a múkou vysypaný plech. Pečte vo vyhriatej rúre.

Ešte teplý múčnik polejte polevou vytvorenou z Ľadových gaštanov rozpustených vo vodnom kúpeli.

- min.
Příprava
- min.
Vaření
stredný plech porcí
Ingredience
tyčinka Ľadové gaštany (Orion)
2 ks
tyčinka Margot (Orion)
1 ks
kryštálový cukor
100 g
polohrubá múka
2 hrnek
kypriaci prášok
1 ks
smotana na šľahanie
250 ml
olej
2 lžíce
mlieko
250 ml
vajce
2 ks

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Jasper
Jasper 26. 8. 2019

Mňam to miluju

Odpovědět
Zuzi.773
Zuzi.773 19. 8. 2018

vyskúšam

Odpovědět
Tenderka
Tenderka 18. 1. 2017

ukladam moze byt fajn, ladove gastany sama o sebe moc nemusim, no na kolaci musia byt super

Odpovědět
gustawka
gustawka 17. 1. 2017

Vyzkoušíme

Odpovědět
grenadka
grenadka 18. 1. 2017

Siraellen
Siraellen 17. 1. 2017

Skvěle

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

2 922
testovaných produktů
86 082
registrovaných inspirativních žen
165 073
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.