Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Tenderka
Tenderka
Vloženo 25. 12. 2019
Líbí se mi
min.
Příprava
min.
Vaření
porcí
Ingredience
hladkej múky
750 g
perníkového korenia
1/2 balenia ks
práškového cukru
200 g
sódy bikarbóny
1/2 lžička
kvásku
2 lžíce
vajcia
3 ks
medu
200 g
masla
150 g

Kváskové medovníky stále mäkké

Tenderka
Tenderka
Vloženo 25. 12. 2019
Líbí se mi
Kváskové medovníky stále mäkké
min.
Příprava
min.
Vaření
porcí
Ingredience
hladkej múky
750 g
perníkového korenia
1/2 balenia ks
práškového cukru
200 g
sódy bikarbóny
1/2 lžička
kvásku
2 lžíce
vajcia
3 ks
medu
200 g
masla
150 g

Kváskové medovníky stále mäkké

V hrnci roztopíme maslo a primiešame med. V miske vyšľaháme vajcia s cukrom a primiešame ostatné suroviny. Necháme kvasiť prikryté 24 hodín na linke alebo 48 hodín v chladničke. Rozvaľkáme na pol centimetra a vykrajujeme medovníky. Pečieme na 160 stupnov max. 10 minút, aby neboli tvrdé. Hneď po vytiahnutí z rúry potrieme vajíčkom.

min.
Příprava
min.
Vaření
porcí
Ingredience
hladkej múky
750 g
perníkového korenia
1/2 balenia ks
práškového cukru
200 g
sódy bikarbóny
1/2 lžička
kvásku
2 lžíce
vajcia
3 ks
medu
200 g
masla
150 g

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Klárii.nka
Klárii.nka 25. 5. 2020

Super

Odpovědět
Monulka
Monulka 20. 5. 2020

Pěkný recept

Odpovědět
Jankkas
Jankkas 9. 5. 2020

Zaujímavý recept

Odpovědět
Maruš11
Maruš11 27. 3. 2020

super

Odpovědět
Majina
Majina 9. 1. 2020

medovníky u nás na Vianoce nesmú chýbať

Odpovědět
Maruš11
Maruš11 8. 4. 2020

u nás taky ne, děláme je i na Velikonoce

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
90 180
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.